“nature embraces the demands of every body”

– Romy Noordzij
Ontdek de wijsheid van de natuur

L’herbor kruidentincturen

In de kruidentincturen van L´herbor komen de kracht van de natuur en de wijsheid van eeuwenoude kruiden samen om jouw reis naar een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Wij geloven sterk dat de natuur ons de antwoorden biedt om de behandeling van huidaandoeningen op natuurlijke wijze te ondersteunen. Onze eigen ervaringen en de successen die we hebben gezien bij velen hebben ons geïnspireerd om onze lijn van kruidentincturen te ontwikkelen en met trots met je te delen.

The Number One - bij acné

Deze tinctuur bevat krachtige kruiden zoals brandnetel, citroenmelisse en rode klaver. Deze kruiden zijn gekozen vanwege hun vermogen om ontstekingen te verminderen, de huid te zuiveren en de balans van je huid te herstellen.

The Number Two - bij eczeem

Met ingrediënten als paardenbloem, koningskaars en kleefkruid biedt deze tinctuur ondersteuning voor de behandeling van eczeem. Deze kruiden ondersteunen de huid bij het herstel van beschadigde weefsels en verminderen roodheid, jeuk en irritatie.

The Number Three - leverondersteuning

Deze tinctuur is ontwikkeld ter ondersteuning van de lever en bevat mariadistel, kleine brandnetel en kleefkruid. Deze kruiden werken samen om de optimale leverwerking en ontgitingscapaciteit te ondersteunen.

The Number Four - bij psoriasis

Voor de behandeling van psoriasis hebben we kattenklauw, zoethout en koningskaars gebruikt. Deze kruiden verminderen ontstekingen en jeuk en kalmeren de huid, wat essentieel is bij de behandeling van psoriasis.

Ervaar de wijsheid van de natuur in elke druppel en herontdek en ondersteun het natuurlijke herstel van jouw huid.