Bied je klanten een een effectieve benadering voor een gezonde huid van binnenuit

Wil je je salon, kliniek of praktijk onderscheiden en je klanten een holistische en bewezen effectieve benadering bieden voor een gezonde huid van binnenuit? Een samenwerking met Romy, kan met haar ruime ervaring en expertise de sleutel zijn tot het realiseren van deze ambitie.

Huidverbetering van binnenuit

Ik ben gediplomeerd orthomoleculair therapeut, ondernemer, docent en spreker en heb mij gespecialiseerd in de behandeling van huidklachten van binnenuit met behulp van voeding, leefstijl en suppletie op basis van laboratoriumonderzoek. Met mijn e-boeken, masterclasses, 1-op-1 trajecten, supplementlijn en (bedrijfs)lezingen, heb ik de afgelopen 6 jaar meer dan 10.000 mensen mogen helpen naar een gezonde, stralende huid van binnenuit.

Ik ben veelgevraagd spreker en docent voor professionals in de gezondheids- en huidbranche. Met trots werkt ik samen met 80+ dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in Nederland en België, waarbij ik mijn expertise deel en help hun klanten de gezondste en stralendste versie van hun huid te bereiken.

Benieuwd wat Romy voor jouw bedrijf kan betekenen?

Lezingen en trainingen

Ik bied op maat gemaakte lezingen en trainingen aan, zowel op locatie als online en voor klanten en professionals. De lezingen en trainingen kunnen over de aanpak van specifieke huidklachten gaan maar ook meer algemeen worden ingericht en de rol van voeding, leefstijl en suppletie bij de huidgezondheid toelichten.

Integratie huidverbetering

Ik begeleid je stap voor stap bij het integreren van ons concept voor huidverbetering van binnenuit in jouw bedrijf, zodat je je kunt onderscheiden en je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Van het aanbieden van labonderzoek en hoogwaardige supplementen, het adviseren van klanten op het gebied van voeding en leefstijl middels persoonlijk advies of het aanbieden van e-boeken en masterclasses en het overleggen over specifieke casussen voor het beste resultaat. Veel is mogelijk en ik denk graag met je mee in jouw ideeën en wensen.

Samen sta je sterker!

Met meer dan 5 jaar ervaring in de behandeling van huidklachten van binnenuit, garandeer ik je dat een samenwerking met mij een enorme toegevoegde waarde zal zijn voor jouw bedrijf en de gezondheid en levenskwaliteit van je klanten. Ik heb bewezen resultaten behaald en wil je helpen om hetzelfde te bereiken zodat je jouw bedrijf naar een nieuw level tilt. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.