Fancy hangop

Wist je dat hangop uitgelekte yoghurt is? Hierdoor is de structuur romiger en dikker. Kies bij voorkeur voor hangop dat is gemaakt van biologische rauwe melk. Mijn favoriet? Deze van van Rauw Power.

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten (per persoon):
200 g rauwe hangop
75 g blauwe bessen
3 el boekweit- of havervlokken
1 el rauwe honing

Bereidingswijze: 

  1. Pureer de helft van de blauwe bessen met honing naar smaak.
  2. Verdeel de hangop over kommen. Schep de gepureerde blauwe bessen erop en roer voorzichtig door de hangop voor een gemarmerd effect.
  3. Verdeel de boekweit, aardbeien en de rest van de blauwe bessen over de kommen.

 

Heb jij dit recept gemaakt? Deel het met mij door @romynoordzij te taggen op Instagram. Vind ik leuk!

Meer recepten voor een gezonde huid, blije darmen en hormonale balans? Bekijk hier mijn e-boeken voor jarenlange receptinspiratie en gezond kookplezier!

Share to inspire

Gerelateerde blogs

Dadeltruffels

lees verder

Teff porridge

lees verder