Mijn visie

Mijn visie is gebaseerd op de overtuiging dat de sleutel tot een zuivere, gezonde en stralende huid en optimale gezondheid begint van binnenuit. 

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en vertelt ons levensverhaal. Het laat zien hoe oud we zijn en weerspiegelt de conditie van onze gezondheid. Een egale, zuivere huid is een teken van gezondheid. Een grauwe, doffe huid met onzuiverheden is een teken van ongezondheid.

Weerspiegeling van disbalans
Een huidklacht is een weerspiegeling van disbalans in het lichaam en daarom streef ik ernaar om de onderliggende oorzaken van deze klachten te identificeren met behulp van labonderzoek. Dit stelt ons in staat om een gerichte en persoonlijke aanpak aan te bieden wat verder gaat dan symptoombestrijding en in plaats daarvan werkt aan het herstellen van de balans van binnenuit. Dit doen we aan de hand van 2 zelfontwikkelde modellen. 

Met het

C.O.S. model beginnen we bij het kleinste niveau in ons lichaam

Het C.O.S. model richt zich op het bereiken van een gezonde huid door te beginnen bij het kleinste niveau in ons lichaam – de cel.

We zetten ons in voor de gezondheid van elke cel, elk orgaan en het lichaam in zijn totaliteit, omdat we geloven dat een gezonde huid niet slechts een extern kenmerk is, maar een weerspiegeling van een gezond innerlijk.

Cellen

Ons lichaam bestaat uit biljoenen cellen, de kleinste bouwstenen van het leven. We richten ons eerst op het optimaliseren van deze cellen, omdat een gezonde huid uiteindelijk afhangt van de gezondheid van deze microscopisch kleine eenheden. Door de cellen in balans te brengen en te voeden, creëren we een solide basis voor het bereiken van een gezonde huid.

Organen

Na het optimaliseren van de cellen, richten we onze focus op de organen. Een goede samenwerking tussen organen is essentieel om het lichaam als geheel in balans te brengen. We streven ernaar om elk orgaan en orgaanstelsel optimaal te laten functioneren, zodat ze harmonieus samenwerken en bijdragen aan het welzijn van het gehele lichaam.

Systeem

Uiteindelijk streven we naar een evenwichtig functionerend systeem, oftewel het lichaam als geheel. Door te starten op celniveau en geleidelijk aan te werken naar het lichaam als geheel, streven we ernaar om een gezonde, stralende huid te bereiken en behouden van binnenuit.

Het 6R model bestaat uit 6 opeenvolgende stappen om een duurzame, gezonde huid van binnenuit te creëren.

Dit model wordt bij voorkeur toegepast met behulp van diepgaand labonderzoek om de individuele onderliggende oorzaken van de klachten te onthullen en bij de kern aan te pakken.

Begin jouw reis naar een gezonde huid!

Wil jij jouw reis naar een gezonde huid beginnen? Ik help je graag en nodig je uit om samen met mij de eerste stap te zetten middels een online 1-op-1 traject. Of ontdek mijn blogs, volg een masterclass of cursus of lees een e-boek en laat je inspireren!