Mijn aanbod

Ben je op zoek naar een blijvende oplossing voor je huidklacht zoals acne, eczeem, rosacea of psoriasis of kamp je met hormonale- of darmklachten? Dan ben je op de juiste plek. Ik help je om de onderliggende oorzaken van je klachten te achterhalen en te begrijpen en begeleid je stap voor stap op weg naar duurzaam herstel.

Meten is weten

Ik geloof sterk in meten is weten. Daarom werk ik op basis van laboratorium onderzoek in samenwerking met gerenommeerde laboratoria in Nederland en Duitsland. Dit maakt een einde aan speculaties en geeft objectieve informatie over de status van je interne gezondheid en welke factoren invloed uitoefenen op het ontstaan en in stand houden van je klacht(en). Hierdoor kun je doelgericht en concreet aan de slag met het maken van aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl en het aanvullen van eventuele nutriëntentekorten.

twijfel je over de beste aanpak voor jou?

Ik werk met verschillende onderzoeken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen is het daarom van groot belang dat je de juiste keuze maakt in lijn met jouw klachten en wensen. Vind je het lastig om te beslissen welk aanbod het beste bij jou past? Vul dan de vragenlijst in, zodat ik je kan begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

E-boeken

E-boeken

Of je nu worstelt met een huidklacht of professional bent in de huid- of gezondheidsbranche en je meer wenst te verdiepen in de wondere wereld van huidgezondheid, zul je in deze e-boeken praktische adviezen en wetenschappelijk onderbouwde informatie en strategieën vinden die je helpen naar een gezonde huid van binnenuit.

Masterclasses

Masterclasses

Volg een online masterclass over de aanpak van veelvoorkomende huidklachten, waaronder acne, eczeem, psoriasis en rosacea. Na het volgen van de masterclass begrijp je het waarom achter deze klachten en weet je precies welke stappen je kunt zetten in je voedingspatroon en leefstijl om je klachten weer onder controle te krijgen.

Cursussen

Cursussen

Of je nu worstelt met een huidklacht of professional bent in de huid- of gezondheidsbranche en je meer wenst te verdiepen in de wondere wereld van huidgezondheid, zul je in deze e-boeken praktische adviezen en wetenschappelijk onderbouwde informatie en strategieën vinden die je helpen naar een gezonde huid van binnenuit.

Onderzoeken

Onderzoeken

Ontdek de sleutel tot een gezonder leven met behulp van onze gespecialiseerde onderzoeken. Of het nu gaat om het analyseren van je darmmicrobioom, het in kaart brengen van je hormonen, het identificeren van intoleranties of het doelgericht aanpakken van huidklachten zoals acne, eczeem, rosacea of psoriasis. Deze labonderzoeken bieden diepgaand inzicht in jouw gezondheid en de mogelijke oorzaken van jouw klachten. Hierdoor kunnen we gericht samen werken naar een gezondere jij.

Darmmicrobioom onderzoek

Zeg gedag tegen terugkerende buikklachten en hallo tegen een platte, pijnvrije buik! Deze thuis af te nemen ontlastingstest onderzoekt de samenstelling van je darmflora en helpt ons begrijpen hoe darmbacteriën bijdragen aan het risico op microbioom-gerelateerde aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en darmklachten zoals PDS, opgeblazen buik en obstipatie. 

Intolerantieonderzoek

Veel mensen kampen met onbegrepen vage klachten. Een mogelijke oorzaak kan een voedingsintolerantie zijn. Omdat dit niet altijd direct klachten geeft maar meestal pas na een tijdje, zijn er veel klachten die hieraan gelinkt kunnen zijn zoals hormonale klachten, darmklachten en huidklachten. Ontdek waar jij precies gevoelig voor bent door je reactie op 195 voedingsmiddelen te laten testen.

Hormoononderzoek

Hormonen zijn signaalstoffen die je cellen en organen vertellen wat ze moeten doen. Een kleine schommeling kan al leiden tot een groot aantal gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen en huidklachten zoals acne. Breng je hormonen in kaart via dit makkelijk af te nemen speekselonderzoek en kom erachter welke hormonen uit balans zijn zodat je gericht actie kunt ondernemen.

Ik help je graag verder!

Ik ben hier om je te helpen naar een stralende huid zonder onzuiverheden, gezonde darmen en gebalanceerde hormonen. Mijn bewezen aanpak gecombineerd met mijn ruime ervaring, maakt mij jouw ideale samenwerkingspartner in jouw reis naar meer gezondheid en levensgeluk.

Twijfel je over de beste aanpak voor jou? Vul de vragenlijst in via de onderstaande button en ontvang een voorstel op maat.

“aanrader voor wie verder wilt kijken dan medicatie!”

“Toen ik in 2018 ben gestopt met heftige medicatie voor mijn psoriasis en artritis, kwam ik via via bij Romy terecht. Na een heel inzichtelijk bloedonderzoek heeft Romy me geholpen met het aanpassen van mijn voeding en geadviseerd in supplementen. Ik ben nog steeds erg blij met de overstap van medicatie naar orthomoleculaire therapie en daarbij zéker met de ondersteuning die ik heb ontvangen van Romy. Een dikke aanrader voor iedereen die verder wil kijken dan medicatie en inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen lichaam!”

lisanne saly 

“heel uitgebreid advies en uitstekende begeleiding”

“Romy heeft mij ontzettend geholpen! De onderzoeken geven  inzicht in mijn mineralen, vitaminen, hormonen, darmen, intoleranties en meer. Ondanks dat ik al actief bezig was met een gezonde leefstijl, heeft het mij meer inzicht gegeven in mijn lichaam. Romy´s advies is uitgebreid en werkt dit uit in verschillende fasen en stappen. Nu 4 maanden verder ervaar ik meer energie, voel ik me fitter en is mijn clownseczeem aanzienlijk verminderd. Ik zou het absoluut aan iedereen aanraden! Het is een investering in je eigen gezondheid, en Romy begeleid je hier uitstekend bij.”

rosita grootscholten

“6 maanden later: ik had geen betere keuze kunnen maken!’

“Na Romy een tijdje te hebben gevolgd op social media heb ik besloten om dan eindelijk in mijn gezondheid te gaan investeren. 6 maanden later kan ik zeggen dat ik geen betere keuze had kunnen maken. De onderzoeken die Romy uitvoert in combinatie met haar uitgebreide kennis hebben mij een stuk verder gebracht. Ik vermoedde al langer dat mijn klachten (huid, darmen, energie) met elkaar te maken hadden maar dit werd regulier niet erkend. Romy heeft mij hierin ontzettend veel duidelijkheid gegeven en daarvoor ben ik haar enorm dankbaar.”

coco de nie