Masterclasses

Ontdek onze online masterclasses, waar wetenschap en ervaring samenkomen om je mee te nemen in de wereld van een gezonde, stralende huid van binnenuit.

In deze masterclasses draait alles om de aanpak van veelvoorkomende huidklachten, waaronder acné, eczeem, psoriasis en rosacea. We begrijpen dat iedere huid uniek is, en daarom hebben we onze masterclasses ontworpen om je de kennis en tools te geven die je nodig hebt om deze huidklachten effectief aan te pakken.

Dit kun je verwachten

Elke masterclass duurt ongeveer 1,5 uur en biedt diepgaande kennis en inzichten in de aanpak van een specifieke huidklacht of huidaandoening van binnenuit. Je leert over de diverse factoren die een rol spelen bij het ontstaan van deze huidklachten en vervolgens wordt de rol van voeding, leefstijl en suppletie uitgebreid besproken.

Na het volgen van de masterclasses begrijp je het waarom achter jouw huidklacht en weet je precies welke stappen je kunt zetten om deze huidklacht weer onder controle te krijgen.

Orthomoleculaire benadering

Romy neemt je met haar jarenlange kennis en praktijkervaring mee in de rol van voeding, leefstijl en suppletie in de aanpak van deze huidklachten. Ze leert hoe je jouw voeding en leefstijl kunt optimaliseren om je huidklacht zichtbaar te verminderen.

Flexibel en toegankelijk

Onze masterclasses duren 1,5 uur en zijn online beschikbaar, waardoor je ze kan bekijken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Geen haast, geen stress, maar leren op jouw eigen tempo via je telefoon, tablet of computer.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze masterclasses zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten in de wereld van huidgezondheid. Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je hier krijgt gebaseerd is op solide, up-to-date informatie.

Praktijkgericht

Elke masterclass is ontworpen om jou praktische tools en tips te bieden die je meteen kunt toepassen. We streven ernaar om onze kennis om te zetten in concrete adviezen die je zelfs in je drukke dagelijkse leven kunt implementeren.

Ook voor professionals in de gezondheids- en huidbranche!

Onze masterclasses zijn niet alleen bedoeld voor individuen die worstelen met huidklachten, maar ook voor jou als gezondheids- of huidexpert. Deze masterclasses vergroten jouw kennis en begrip van complexe huidklachten en bieden je een kans om je klanten nog beter en effectiever te begeleiden in hun reis naar een gezonde, stralende huid. Zowel van buitenaf als van binnenuit. Bekijk ook zeker deze pagina voor meer opleidings- en samenwerkingsmogelijkheden.

Klaar om jouw huidkennis te vergroten?

Masterclass: eerste hulp bij hormonale acne

Leer hoe hormonen jouw huid beïnvloeden en pak hormonale schommelingen aan bij de oorzaak ...

Masterclass: voedingsgeheimen voor een acnevrije huid

Kom achter de oorzaken van jouw acne en leer hoe je het op natuurlijke wijze van binnenuit...

Masterclass : herstel je darmen, krijg grip op eczeem

Alles over de huid-darmconnectie in relatie met eczeem en ontdek jouw eczeemtriggers Kamp...