Spreker en expert voor professionals in de gezondheids- en huidbranche

Romy Noordzij is gediplomeerd orthomoleculair- en fytotherapeut, ondernemer en trainster, en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van huidklachten van binnenuit met behulp van voeding, leefstijl, suppletie en kruiden. Met haar e-boeken, masterclasses, 1-op-1 trajecten, supplementlijn en (bedrijfs)lezingen, heeft ze de afgelopen jaren meer dan 10.000 mensen mogen helpen naar een gezonde, stralende huid van binnenuit.

Spreker en expert

Romy is veelgevraagd spreker en expert voor professionals in de gezondheids- en huidbranche. Met trots werkt ze samen met 50+ dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten in Nederland en België, waarbij ze haar expertise deelt en helpt hun klanten de gezondste en stralendste versie van hun huid te bereiken.

Een effectieve, praktische aanpak

Wat Romy onderscheidt, is niet alleen haar diepgaande kennis, maar ook haar praktische aanpak. Haar lezingen en trainingen bieden niet alleen wetenschappelijke inzichten maar ook concrete strategieën om huidproblemen effectief aan te pakken. Haar aanpak is holistisch en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Lesgeven aan professionals

Sinds 2023 geeft Romy les aan professionals bij Innovative Beauty Solutions in Roeselare. In de boeiende SkinFood module krijgen schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten de kans om diepgaande kennis op te doen over de cruciale rol die voeding speelt in de gezondheid van de huid.

Romy neemt studenten mee op een informatieve reis waarin de complexe wereld van voeding wordt ontrafeld. Van de basisprincipes van voeding tot een dieper begrip van voeding op de huidgezondheid en specifieke huidklachten zoals acne, eczeem, rosacea en psoriasis.

Met niet alleen als doel om kennis te vergroten, maar ook het inspireren van professionals om deze kennis effectief toe te passen in hun werk en cliënten ook met voeding, leefstijl en suppletie te kunnen begeleiden naar een gezonde, zuivere huid van binnenuit.

Romy’s top 3 meest gegeven trainingen/lezingen

1

Eet je huid gezond!

Ben je klaar om de sleutel tot een gezonde, stralende huid te ontdekken? 

In deze inspirerende lezing duiken we diep in de fascinerende relatie tussen voeding, leefstijl en een gezonde huid. Ontdek waarom voeding zo’n cruciale rol speelt in het behouden van een stralende teint, het voorkomen van onzuiverheden en het verbeteren van verschillende huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en psoriasis. 

Duur: 1 uur – online of op locatie Voor wie: iedereen
Prijsindicatie: €35,- per persoon excl. reisvergoeding – minstens 10 personen.

Ben je klaar om de sleutel tot een gezonde, stralende huid te ontdekken? In deze lezing deelt Romy ook praktisch toepasbare voedings- en leefstijladviezen over welke voedingsmiddelen je kunt toevoegen aan je eetpatroon (en beter kunt laten staan) om een gezonde huid te ondersteunen en te behouden. In tegenstelling tot tijdelijke oplossingen biedt een holistische benadering van huidgezondheid met voeding en leefstijl langdurige resultaten. Leer hoe je een duurzame relatie met je huid kunt opbouwen en vroegtijdige huidveroudering voorkomt. 

2

Integratieve aanpak van huidproblemen

Leer werken met orthomoleculaire therapie en labonderzoek.

Ontdek de kracht van orthomoleculaire therapie en hoe het specifiek kan worden toegepast in de behandeling van diverse huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en psoriasis. Leer welke voedingsstoffen essentieel zijn voor het ondersteunen van de huid van binnenuit en krijg inzicht in hoe labonderzoek een waardevol hulpmiddel kan zijn bij het identificeren van onderliggende oorzaken van huidklachten.

Duur: 3 uur – online of op locatie
Voor wie: gezondheidsprofessionals, schoonheidsspecialisten en (huid)therapeuten
Prijsindicatie: op aanvraag

In deze training leer hoe je de onderzoeksresultaten interpreteert en praktisch vertaalt naar gepersonaliseerde behandelplannen. Ontwikkel vaardigheden om effectief te communiceren met je cliënten over deze integratieve aanpak en leer hoe je cliënten kunt betrekken en hen kunt begeleiden naar een gezonde huid vanuit een holistisch perspectief. Vergroot je expertise en onderscheid jezelf als professional door een diepere kennis van orthomoleculaire therapie en labonderzoek. Help je cliënten met behulp van voeding, leefstijl, suppletie en wetenschappelijk onderzoek en kom tot de kern van de huidklachten. Laat je cliënten weer stralen van zelfvertrouwen door resultaatgerichte en gepersonaliseerde behandelplannen aan te bieden in jouw salon of praktijk. Deze training is van onschatbare waarde voor professionals die geloven in de kracht van een gezonde huid van binnenuit. Leer de fundamenten van orthomoleculaire therapie en ontdek hoe je labonderzoek kunt gebruiken als een effectief diagnostisch instrument. Investeer in je professionele ontwikkeling en neem de leiding in het leveren van integrale zorg voor een stralende huid. 

3

Huid en hormonen

Hoe balanceer je je hormonen van binnenuit met voeding voor een zuivere, stralende huid?

Hormonen zijn essentieel voor het behoud van een gezonde huid. Hormonale disbalans kan leiden tot verschillende huidproblemen, waaronder acne, eczeem, rosacea en vroegtijdige veroudering. In deze lezing ontrafelen we de diepe en complexe connectie tussen de huid en hormonen.

Duur: 1 uur – online of op locatie Voor wie: iedereen
Prijsindicatie: €35,- per persoon reisvergoeding – minstens 10 personen.

In deze lezing ontrafelen we de diepe en complexe connectie tussen de huid en hormonen. Je leert welke hormonen een rol spelen bij de huidgezondheid en de ontwikkeling van huidproblemen en ontdekt welke voedingsstoffen en voedingskeuzes kunnen bijdragen aan het balanceren van je hormonen en het bevorderen van een zuivere huid en het vertragen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. 

Vraag een training of lezing aan

Romy geeft zowel lezingen en trainingen op locatie (in Nederland en België) als online, voor kleine en grote groepen, en voor leken en professionals. De lezingen en trainingen kunnen over de aanpak van specifieke huidklachten gaan maar ook meer algemeen worden ingericht en de rol van voeding, leefstijl en suppletie bij de huidgezondheid toelichten.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Samen kunnen we de gezondheid van de huid transformeren en mensen helpen om weer vol vertrouwen in hun vel te zitten.