Ik ben Bianca van Brummen. Naast Romy’s creatieve rechterhand – ik schilder, acteer en decoreer – ben ik ook Romy’s trotse moeder.

Inmiddels mag ik mij al 2 jaar – met heel veel plezier – dagelijks bezighouden met Romy haar onderneming. Naast administratieve taken houd ik mij bezig met de klantenservice, het schrijven van content, het ontwikkelen van recepten en sociale media.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt me steeds nieuwsgieriger én leergieriger. Met mijn 48 jaar mag ik met dankbaarheid zeggen dat je nooit te oud bent om nieuwe dingen te leren, en om die van je dochter te leren maakt het extrá leuk en uitdagend!

Onze samenwerking heeft onze band sterker gemaakt en ons dichterbij elkaar gebracht. Ik hoop nog vele jaren betrokken te zijn bij Romy’s onderneming en haar te ondersteunen in haar missie: het helpen van mensen naar een betere huidgezondheid en de wereld stapje voor stapje een beetje mooier en gezonder maken!