Hormoononderzoek

Het hormoononderzoek is essentieel voor mensen die last hebben van hormonale klachten, menstruatieproblemen, en hormonaalgerelateerde huidklachten zoals acne en melasma. Door je hormoonniveaus te meten, kunnen we inzicht krijgen in de onderliggende oorzaken van je klachten. Een gedetailleerde hormoonanalyse helpt bij het begrijpen van het waarom achter deze klachten en biedt ons de mogelijkheid om je hormonale klachten effectief bij de bron aan te pakken.

Inzicht in de oorzaken van jouw hormonale klachten


Breng jouw hormonale status in kaart

Hormonen spelen een sleutelrol in bijna alle lichaamsfuncties, en een gezonde hormonale balans is essentieel voor een optimale gezondheid. Hormonale disbalansen kunnen vele klachten veroorzaken, van menstruatieproblemen en overgangsklachten tot vermoeidheid, stemmingswisselingen en huidproblemen zoals acne en melasma. Krijg je energie terug, stabiliseer je stemming en geniet van een gezonde, stralende huid door je hormonen in balans te brengen. Het testen van je hormoonniveaus biedt een duidelijk beeld van wat er precies aan de hand is, zodat we samen een gericht en effectief behandelplan kunnen opstellen.

Voor wie is dit onderzoek?

 

Dit hormoononderzoek is geschikt voor mensen die last hebben van hormonale klachten zoals onregelmatige menstruatie, premenstrueel syndroom (PMS), of overgangsverschijnselen. Het is ook waardevol voor degenen die kampen met hormonaal gerelateerde huidproblemen zoals acne, rosacea of melasma. Daarnaast kunnen mensen met onverklaarbare vermoeidheid, stemmingswisselingen, of vruchtbaarheidsproblemen baat hebben bij dit onderzoek.

Let op, dit onderzoek wordt uitgevoerd vanaf 18 jaar omdat er geen gevalideerde referentiebereiken voor mensen jonger dan 18 jaar zijn.

Wat meten we?

Met onze hormoontest meten we de niveaus van belangrijke steroïde hormonen zoals cortisol, DHEA, oestradiol, oestriol, progesteron en testosteron in je speeksel. Deze analyse helpt om een duidelijk beeld te krijgen van je huidige hormonale status.

Prijzen en trajecten

Basis

279

Plus

389

Premium

499

Bestel de test

Je kiest het traject wat jou het meest aanspreekt en klikt onder het traject op ´Dit wil ik!´. Het traject wordt geplaatst in je winkelwagentje in de webshop. Hier plaats en betaal je de bestelling.

Intake en testafname

Je ontvangt een e-mail van Romy met je bestelbevestiging en een uitnodiging om het online intakeformulier in te vullen. Je ontvangt de test thuis, neemt deze af en stuurt het retour naar het laboratorium.

Ontvangst uitslagen

Na even in gezonde spanning te hebben gezeten, ontvang je binnen gemiddeld 2-3 weken je uitslagen, toelichtingen en behandelplan per e-mail, afhankelijk van je keuze van het traject.

Aan de slag!

Je hebt nu een schat aan informatie en weet waardoor jouw klachten worden veroorzaakt en/of getriggerd. Nu is de tijd aangebroken om de adviezen uit je plan toe te gaan passen. Let’s go!

Bye bye hormonale klachten!

Optimaliseer je energie, stabiliseer je stemming en straal met een gezonde huid door je hormonen te laten testen. Onze nauwkeurige niet invasieve hormoontest onthult de exacte oorzaken achter je klachten, waardoor we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen dat écht werkt.

Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar een gezonder leven. Neem contact op voor meer informatie of bestel hieronder direct de hormoontest.

Wat anderen zeggen over het hormoononderzoek

“Binnen 2 maanden al life changing!”

“Via mijn huidtherapeut bij Romy terechtgekomen. Na een hormoononderzoek gedaan te hebben, nu 2 maanden bezig met diverse supplementen en aanpassingen in voeding in verband met diverse intoleranties en wauw… m’n huid is al heel snel verbeterd mijn energielevel loopt op, ik heb minder last van  stemmingswisselingen en nog belangrijker: nauwelijks meer buikpijn of een opgeblazen buik! Mijn leven is nu al veranderd!”

Priscilla Appeldooren

“Enorme opluchting na jarenlang zoeken”

“Na jaren zoeken naar waarom ik zo’n last had van klachten zoals vermoeidheid, een opgeblazen gevoel en traagwerkende schildklier bleek te hebben. Eindelijk Romy gevonden en na de eerste weken merkte ik al vrij snel verschil! Ik begon vocht te verliezen wat ik al een tijd vast bleek te houden en dat voelde als een opluchting! Ook voelde ik mij al energieker en lekkerder in mijn vel. Het is fijn om nu goede handvatten te hebben voor de rest van mijn leven en eindelijk meer te weten over mijn lichaam.”

Naomi Borgsteede

“Eindelijk geen jeuk en huiduitslag meer!”

“I.v.m flinke huiduitslag en jeuk onderzoek laten doen bij Romy. Daar kwamen meerdere intoleranties uit. Koemelk vermeed ik al zoveel mogelijk dus ik ben met behulp van Romy gaan uitzoeken waarop ik zo erg reageer met huiduitslag. Na enkele weken bleek dit door tarwe te komen. Nu ik dit weet probeer ik tarwe zoveel mogelijk te vermijden waardoor mijn huiduitslag+jeuk nagenoeg verdwenen is.Voorheen had ik hier 5 dagen per week last van! Romy is deskundig, aardig en erg behulpzaam!”

Corina ´t Mannetje