Acnetest

Onze acnetest is speciaal ontwikkeld om inzicht te geven in de oorzaken van jouw acne. Deze test meet specifieke markers zoals vitaminen, mineralen en hormonen die vaak in verband worden gebracht met acne. Geen trial-and-error, zalfjes smeren of eindeloze huisartsbezoeken meer, maar inzicht in het waarom achter je vervelende onzuiverheden zodat we een gericht plan kunnen opstellen naar die egale acnevrije huid waar je zo naar verlangt. 

Laat je testen en zeg voorgoed vaarwel tegen acne!


Een acnevrije huid komt van binnenuit

Acne is niet alleen een oppervlakkig probleem, maar vaak een gevolg van interne onevenwichtigheden zoals ontstekingen, stress, een disbalans in de darmflora, schommelingen in de bloedsuikerspiegel, tekorten aan vitaminen en mineralen en hormonale disbalansen. Maar welke factoren dragen nu bij aan jouw acne en nog belangrijker: hoe kom je er van af? Deze unieke acnetest geeft je helderheid en inzicht om jouw acne voorgoed vaarwel te zeggen.

Voor wie is dit onderzoek?

De acnetest is speciaal ontwikkeld voor iedereen die worstelt met aanhoudende acne en op zoek is naar een duurzame oplossing. Het is geschikt voor tieners en volwassenen die al talloze producten hebben geprobeerd zonder blijvend resultaat, voor degenen die moe zijn van het volgen van trends zonder succes, en voor iedereen die vermoedt dat hun acne voortkomt uit interne onevenwichtigheden. Als je gefrustreerd bent door terugkerende puistjes, littekens of ontstekingen, en je wilt eindelijk de onderliggende oorzaken aanpakken, dan is deze test perfect voor jou.

Wat meten we?

Met de test meten we onder andere: vitamine D (25-OH), vitamine B12 (Holo TC), vitamine B6, foliumzuur, hs-CRP, testosteron (totaal), progesteron, oestrogeen en magnesium via het bloed.

Prijzen en trajecten

Basis

429

Plus

569

Premium

749

Bestel de test

Je kiest het traject wat jou het meest aanspreekt en klikt onder het traject op ´Dit wil ik!´. Het traject wordt geplaatst in je winkelwagentje in de webshop. Hier plaats en betaal je de bestelling.

Intake en testafname

Je ontvangt een e-mail van Romy met je bestelbevestiging en een uitnodiging om het online intakeformulier in te vullen. Je ontvangt de test thuis, neemt deze af en stuurt het retour naar het laboratorium.

Ontvangst uitslagen

Na even in gezonde spanning te hebben gezeten, ontvang je binnen gemiddeld 2-3 weken je uitslagen, toelichtingen en behandelplan per e-mail, afhankelijk van je keuze van het traject.

Aan de slag!

Je hebt nu een schat aan informatie en weet waardoor jouw klachten worden veroorzaakt en/of getriggerd. Nu is de tijd aangebroken om de adviezen uit je plan toe te gaan passen. Let’s go!

Doe de acnetest en neem de eerste stap naar een egale huid!

Ontdek waarom je acne maar niet verdwijnt en neem de eerste stap naar een blijvende heldere huid met onze uitgebreide acnetest. Laat je vandaag nog testen en ontvang een op maat gemaakt behandelplan aan de hand van je uitslagen om jouw droom van een acnevrije huid werkelijkheid te maken.

Wat anderen zeggen over het de acnetest

“Ik heb mijn acne eindelijk onder controle”

“Romy is super attent heeft veel kennis over haar vak. Hierdoor kan je bij haar met onverklaarbare klachten goed terecht om deze te onderzoeken en te verbeteren. Ik had persoonlijk last van acne en ben langs de huisarts gegaan om te onderzoeken waar het vandaan kwam. Helaas kwam daar niets uit. Via de onderzoeken bij Romy bleek echter dat ik wel tekorten had en gevoelig ben voor bepaalde voedingsstoffen. Dit heb ik aangepast en mijn acné heb ik eindelijk weer onder controle! Kortom ik zal iedereen aanraden eens een consult te plannen!”
Demi Siep

“Waardevolle inzichten en fantastische begeleiding”

“Al jaren had ik last van acne en darmproblemen. Ik probeerde zelf van alles voor mijn darmen en bezocht een medisch schoonheidsspecialist voor mijn acne, maar zonder resultaat. Uiteindelijk werd ik gewezen op het bloedonderzoek bij Romy. Hoewel ik twijfelde, ben ik nu ontzettend blij dat ik die stap heb gezet. Het onderzoek gaf me waardevolle inzichten en de begeleiding was fantastisch. Na aanpassingen in voeding en supplementen heb ik geen darmproblemen meer, voel ik me energieker, en heb ik bijna geen acne meer. Ik had deze stap veel eerder moeten zetten en kan dit bloedonderzoek aan iedereen aanbevelen!”

Denise v Wanrooij

“Mijn vermoeidheid ging al snel naar beneden”

“Ik ben ontzettend tevreden dat ik met Romy in contact ben gekomen. Dankzij haar advies en supplementen straalt mijn huid eindelijk weer! Ik heb minder puistjes en onzuiverheden, en mijn lichaam voelt eindelijk weer fit aan. Ik heb minder hoofdpijn, ben minder vaak ziek, minder vermoeid, en heb veel meer energie!

Als skin expert vind ik het erg belangrijk om ook van binnenuit aan je huidaandoening (zoals rosacea, acne, psoriasis, eczeem, etc.) te werken. Met de juiste adviezen zal je huid eindelijk weer stralen, net zoals de mijne.”

Vanessa Spitale